Transport marfa Cluj

Afla detalii

0724.934.553

Alege Duba X

Transport marfa Cluj

Duba XTransport marfa Cluj, un serviciu care vine in ajutorul tutror. Fie ca este vorba de o persoana fizica care doreste sa mute o canapea, un frigider, o masina de spalat sau are de facut o mutare de mobila, transport bagaje in Cluj sau oriunde in tara suntem gata sa venim in ajutorul dumneavoastra.

Transport marfa ClujDe asemenea se adreseaza companiilor care doresc sa faca o relocare de sediu. Un transport de marfa de la un punct la altul sau orice alt serviuciu de transport marfa in Cluj.

Duba X ofera solutia reala, prompta si eficienta asigurand la cererea dumneavoastra manipulanti cu experienta. Acestia vor incarca si descarca marfa in conditi de siguranta.

Transportam marfa in Cluj dar totodata suntem disponibili pentru transport de marfa oriunde in Romania sau Europa.

Cu autoutilitare de 3,5 t , un volum de 10mc si o capacitate maxima de incarcare de 1,5 t. Dorim astfel sa oferim un pachet complect de servicii.

Punem la dispozitia dumneavoastra si asigurare CMR pentru marfa transportata. De cele mai multe ori aceasta asigurare este necesara transporturilor internationale. Este un plus atunci cand ai siguranta ca marfa este transportata in cele mai profesioniste moduri. Aceasta garanteaza un transport sigur.

Suntem prezenti pe acest segment de servicii de 5 ani. Am acumulat experienta efectuand mii de transporturi de marfa generala si mutari. Putem sa va oferim garantia unui transport de marfa reusit. Alegeti o echipa profesionista pentru transportul dumneavoastra X. Tarife corecte fara costuri suplimentare.

Puteti accesa www.transportcluj-ieftin.ro pentru mai multe detalii legate de acest gen de servicii.