Debarasare mobila Cluj

Alege Duba X

Debarasare mobila Cluj

debarasare mobila clujDuba X – Debarasare mobila Cluj, un serviciu rapid si eficient de evacuare a tuturor obiectelor din locuinta sau spatii de depozitare care sunt in plus si nu mai este nevoie de ele.

Debarasare mobila veche in Cluj a devenit in ultimul timp un serviciu foarte frecvent solicitat. Asadar prin experienta acumulata in domeniul debarasarii de mobila veche in Cluj, dorim sa oferim siguranta si totodata un termen foarte scurt de executie a acestui tip de serviciu.

De cele mai multe ori intalnim cereri de evacuare obiecte nefolositoare din locuinte. Acestea sunt vandute iar obiectele ramase devin o problema, aici intervine Duba X. Cu o echipa bine pregatita si experimentata putem spune ca suntem solutia ideala pentru acest serviciu.

Pasii pentru a evacua lucrurile nefolositoare sunt foarte simpli.

Primul pas este o evaluare cu toate obiectele care vor fi evacute. Pasul doi este manipularea acestora la autoutilitara deplasata la adresa. Pasul trei este predarea tuturor obiectelor la centrele speciale de reciclare amplasate in Cluj Napoca.

Toata operatiunea se va desfasura in conditii de siguranta sub supravegherea reprezentantului Duba X deplasat la adresa. Timpul alocat acestui serviciu este estimat intre doua si pana la patru ore in functie de fiecare lucrare in parte.

Nu ramane decat sa apelati cu incredere la numarul de telefon de contact iar un reprezentant Duba X va veni gratis la locatie pentru o evaluare.