Mutari Cluj

Alege Duba X

Mutari Cluj

Duba X – servicii complecte de mutari in Cluj. Cu experienta de peste 5 ani in domeniul de mutari in Cluj putem spune ca am devenit profesionisti. Punem la dispozitia dumneavoastra autoutilitare curate si spatioase cu volum de 10m3 si greutate utila transportata de 1,5 tone.

Suntem disponibili de asemenea si pentru mutari nationale catre orice destinatie din Romania dar si pentru mutari internationale catre orice destinatie din Europa.

mutari clujPentru acest segment de cele mai multe ori este nevoie si de serviciul de manipulare. Cu o echipa bine pregatita si experimentata dorim sa oferim siguranta si profesionalism. Toate obiectele care urmeaza sa fie mutate vor fi infoliate (la cerere) cu folie aerata sau stretch. In autoutilitara mobila se fixeaza cu chingi pentru o ancorare sigura astfel incat sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii.

Dupa ce se vor cunoaste toate detaliile mutarii (in unele cazuri fiind necesa o evaluare la locuinta de unde se va face mutarea) se vor transmite costurile aferente.

De asemenea oferim servicii de relocari sedii birouri. In acest caz vorbim de companii sau firme care doresc o schimbare a locului de sediu. In urma unei evaluari se va face o programare iar mai apoi relocarea. Cu personal manipulant sau fara dupa cum suntem solicitati.

Va garantam siguranta, punctualitate si rapiditate. Tarifele vor fi competitive si fara costuri ascunse.