Proiecte Mutari

Proiecte

Duba X

Duba X s-a implicat in decursul timpului in multe proiecte legate de transportul de marfa generala: mutari, transport de bagaje, transport de aparatura medicala, relocari sedii, transport mobila, debarasari mobila veche si spatii, transport marfa international sau mutari internationale.
Va prezentam fotografii facute la diverse proiecte, unde Duba X a gasit solutiile potrivite rezolvand astfel atat partea logistica cat si partea de transport propriu-zis cu serviciul de manipulare a marfii aferent. Asadar fiecare proiect a fost un real succes implicand costuri reduse iar clientii au fost pe deplin multumiti.

Mutari international

Transport marfa international

Mutare cu incarcare in Cluj Napoca si descarcare in Bruxelles, Belgia. Proiect realizat de Duba X cu toate serviciile incluse (transport, manipulare, asigurare marfa CMR, documente de transport).

Instrument muzical

Transport international instrument muzical

Transport international instrument muzical (pian de concert Steinway & Sons) incarcare Liege, Belgia cu descarcare in Cluj Napoca. Proiect realizat de Duba X cu toate serviciile logistice incluse (transport, manipulare, asigurare marfa CMR, documente de transport).

Aparatura medicala

Transport aparatura medicala

Transport aparatura medicalaDuba X – servicii de transport aparatura medicala. Un serviciu foarte complex si fragil efectuat intotdeauna cu succes. Punem la dispozitie tot echipamentul necesar pentru un transport sigur si profesionist.